Word jij onze nieuwe medewerker P&O?

Ingediend door Inge op 18-02-2021 - 16:45

32 uur per week

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven, de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving. Cyclus is een overheids NV, werkt in het Groene Hart en verzorgt voor 11 gemeenten de afvalinzameling, en voor enkele van hen ook de reiniging en gladheidsbestrijding.

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd.

 

Ben jij een administratieve topper en op zoek naar een afwisselende baan bij een stoer bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zoeken een doortastende collega, die van aanpakken weet met de administratieve werkzaamheden op onze afdeling. Daarnaast vind je het leuk om vragen te beantwoorden en mee te denken, zodat onze processen steeds slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht. Dit samen in een team waarin samenwerking om ‘de klus te kunnen klaren’ van belang is.

Jouw houding en gedrag sluiten goed aan bij de kernwaarden van Cyclus; VOES. Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren. Je gaat voor een goede prestatie, iedere dag weer en levert daarbij de beste kwaliteit. Jouw gedrag is een voorbeeld voor collega’s en het is sowieso prettig samenwerken met jou.

Je functie

Als medewerker P&O ben je breed inzetbaar en steek je graag de handen uit de mouwen. Je haalt energie uit het kunnen ondersteunen van jouw collega’s in de organisatie, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Je ondersteunt de personeelsadviseurs en bent verantwoordelijk voor het voeren van een optimale en adequate personeels- en salarisadministratie.

Dankzij jou zijn onze medewerkers steeds weer blij aan het einde van de maand. En de rest van de maand trouwens ook, want het is jouw doel om de collega’s te ontzorgen. Geen dag is hetzelfde en we werken hard. Maar daar wordt jij juist blij van. Diverse administratieve taken op het gebied van in-, door- en uitstroom en de gehele salarisadministratie vormen de basis van je dagelijkse werk. Daarnaast geef je administratieve ondersteuning op het vlak van verzuim, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie en rapportages. Je maakt deel uit van het team P&O, dat naast jou bestaat uit twee personeelsadviseurs.

Bij de werkzaamheden die je uitvoert kun je o.a. denken aan:

- Het bijhouden en verwerken van diverse mutaties;
- Het beheren van de personeelsdossiers;
- Het verzorgen van in- en uitdiensttredingen;
- Het opstellen van diverse brieven;
- Het aanleveren van diverse rapportages;
- Met leidinggevenden afstemmen over de in te plannen opleidingen en trainingen.

Je achtergrond

- Je herkent jezelf in de woorden, daadkrachtig, behulpzaam en integer;
- Je bent goed in het organiseren en plannen van de werkzaamheden;
- Je vindt het leuk om administratie te doen en ziet het belang hiervan in, je denkt hierbij logisch door wat de consequentie is van jouw administratieve handeling;
- Je heb enkele jaren ervaring met het voeren van de salarisadministratie;
- Je hebt affiniteit met het onderwerp ‘opleidingen’;
- Je werkt zelfstandig, maar bent je bewust van het belang van goede communicatie met je collega’s;
- Je hebt ervaring met het werken in een personeelsinformatiesysteem zoals ADP Workforce of vergelijkbaar;
Van de MS Office applicaties, en dan vooral Word en Excel, ben je een ervaren gebruiker;
- Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, richting personeelsadministratie of vergelijkbaar en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op een P&O afdeling;
- Je taalbeheersing is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;

Ons aanbod

Wij bieden je een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Thuiswerken behoort, uiteraard in overleg, tot de mogelijkheden. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, korting op sporten, een reiskostenvergoeding en een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,19%. De vacature is ingeschaald conform de cao GEO, functieschaal F.

Meer informatie

Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV vóór 10 maart a.s.
Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met personeelsadviseur Carola Bak of Claudia Wallast. Sollicitaties met curriculum vitae kun je sturen naar: c.wallast@cyclusnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie medewerker P&O’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.