Word jij onze nieuwe Communicatie stagiair?

Ben jij op zoek naar een inspirerende stageplaats waar je als communicatiemedewerker te maken krijgt met alle disciplines binnen het vakgebied? Wil jij ervaring opdoen op het gebied van social media, het bedenken en uitvoeren van campagnes, het ontwikkelen van mooie communicatiemiddelen en het schrijven van inspirerende artikelen? Lees dan snel verder.
 

Over Cyclus
Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven, de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving. Cyclus is een overheids NV, werkt in het Groene Hart en verzorgt voor 12 gemeenten de afvalinzameling, en voor enkele van hen ook de reiniging en gladheidsbestrijding.
 

De functie
Als stagiair(e) communicatie draai je mee in het communicatieteam en vervul jij een belangrijk rol in het actueel houden van onze (online) kanalen. Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team en werkt nauw samen met de communicatieadviseur. Geen dag is hetzelfde. Ben je de ene dag druk met het voorbereiden van een contentplanning voor social media, voer je de volgende dag interviews en denk je mee over de ontwikkeling van een campagne. En het maken van foto’s voor het interne personeelsblad, handel je ook nog even af. Samen maken we iedereen enthousiast over afval scheiden en –preventie. Wil je ervaring opdoen bij een praktisch en dynamisch bedrijf? En heb je een drive voor de verduurzaming van de samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een relevante HBO opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie;
  • Je bent derdejaars student en zoekt een meewerkstage voor 5 of 6 maanden en je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect;
  • Je bent creatief, zelfstandig, flexibel en enthousiast. Je werkt graag samen met anderen en bent geïnteresseerd in je omgeving. Je identificeert je met onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.

Dit bieden wij jou

  • Een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt veel te leren;
  • Begeleiding op HBO niveau;
  • Mogelijkheid om aan schoolopdrachten te werken;
  • Een stagevergoeding van € 300,00 bruto per maand op basis van 40 uur (naar rato uitgekeerd);
  • Je komt terecht in een inspirerende omgeving;
  • Je maakt deel uit van het team Communicatie, dat naast jou bestaat uit twee communicatieadviseurs.

Interesse?
Kan je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken bij Cyclus? Solliciteer dan uiterlijk 16 juli door jouw curriculum vitae en motivatie te sturen naar i.vanleeuwen@cyclusnv.nl of bel voor vragen naar 0182-547568.