Wijzigingen papierinzameling Bodegraven-Reeuwijk

Terug naar overzicht

Wijzigingen papierinzameling Bodegraven-Reeuwijk

Het oud papier en karton in gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt huis-aan-huis ingezameld door verenigingen. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus wordt het oud papier en karton tijdelijk niet door de verenigingen ingezameld maar zal Cyclus de inzameling overnemen. Hierdoor komen we op een aantal dagen niet in de avond maar overdag uw oud papier en karton inzamelen.

Onderstaand de wijzigingen voor de maand mei op een rijtje:

•    Woensdag 6 mei 2020: inzameling overdag (in plaats van avond). Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat.
•    Donderdag 7 mei 2020: inzameling overdag (in plaats van avond). Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat.
•    Vrijdag 8 mei 2020: inzameling overdag (in plaats van avond). Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat.
•    Woensdag 13 mei 2020: inzameling overdag (in plaats van avond). Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat.
•    Donderdag 14 mei 2020: inzameling overdag (in plaats van avond). Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat.
•    Zaterdag 16 mei 2020: inzameling vanaf 7.30 uur. Zorg dat uw oud papier en karton om 7.30 uur op de aanbiedplaats staat. 

Raadpleeg de digitale afvalkalender voor de inzameldag voor uw adres. Dit kan per kern verschillen. In de digitale afvalkalender leest u meer over de papierinzameling en de aanbiedregels. Staat uw inzameldag hier niet bij? Dan wijzigt er niets voor u.