Wij zoeken een teamleider Bedrijfsbureau

(32 uur per week)

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven,  de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor een schone en veilige leefomgeving. We opereren in een maatschappij waarin producten en processen steeds meer circulair worden. Wat we nu nog afval noemen, wordt steeds meer gezien en benut als een bron van waardevolle grondstoffen. In de keten van afval naar grondstof wil Cyclus een logistieke sleutelrol vervullen. We spannen ons in om bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen in ons verzorgingsgebied, het duurzaam verwerken van grondstoffen en het sluiten van de materiaalkringlopen. Op dit moment bestaat onze rol primair uit het inzamelen van afval in 11 gemeenten en voor enkele van hen ook de reiniging en gladheidsbestrijding.
 

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor een goede planning en inroostering van onze diensten, de voertuigen en onze medewerkers, zodat wij in staat zijn tot een uitstekende dienstverlening met daarbij een juiste registratie van de hierbij ingezette uren.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het aansturen van het Bedrijfsbureau. Daarbij geef je leiding aan de planner, medewerker bedrijfsbureau en de werkvoorbereider. Bij afwezigheid van de planner neem jij de werkzaamheden over.
 

De hoofdtaken:

 • Het realiseren van een efficiënte planning van de diensten- en overige activiteiten van de onderdelen Afvalinzameling, Reiniging, Afvalbrengstations (ABS) en Overslagstations (OVS)
 • Het zorgdragen (i.s.m. teamleiders Uitvoering en afdeling Personeel & Organisatie) voor een afdoende omvang van de benodigde formatie en de daarbij noodzakelijke kwalificaties;   
 • Contractbeheer van uitbestede diensten.
   

En jij?

Je bent naast een ervaren planner te omschrijven als een energiek, flexibel en resultaatgericht persoon. Je houdt je hoofd koel in een hectische omgeving en bent toe aan een volgende stap om jouw kennis en kunde toe te passen in een nieuwe omgeving. Je vindt het leuk om te schakelen tussen de uitvoerende en strategische werkzaamheden. Je draagt naast het neerzetten van een strakke planning,  graag bij aan het verbeteren van onze primaire processen en dienstverlening.

Je identificeert je met onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.
 

En verder:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en hebt een opleidingsachtergrond in de logistiek of bedrijfskunde.  
 • Je hebt ervaring met leidinggeven en hebt hier van nature een coachende stijl in;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met relevante wet- en regelgeving, denk aan de cao GEO, Arbeidstijdenwet en/of Arbeidstijdenbesluit en afspraken met de OR;
 • Je hebt affiniteit met en/of kennis van automatiseringstoepassingen;
 • Je hebt kennis van planning- en roostertechnieken;
 • Je hebt affiniteit met en/of kennis van de aspecten van het personeelsbeleid;
 • Je begrijpt het belang van goede communicatie met collega’s en handelt daar ook naar;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je bent bereid om zo’n 1 keer in de 4 à 5 weken op een zaterdag te werken
 • VCA VOL en BHV zijn een vereiste voor de functie, maar kunnen later behaald worden;
 • Ervaring in de afvalbranche is een pre.
   

Wat maakt het werken bij Cyclus zo plezierig?

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd. Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,19%.
 

Meer informatie

Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 27 september 2021 jouw CV en motivatie naar personeelsadviseur Carola Bak: P&O@cyclusnv.nl o.v.v. ‘Vacature teamleider’ of bel naar 0182-547320.  Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met de heer C.J.A. Rademakers, manager Uitvoering op 0182-547500, hij vertelt je graag meer. Voor deze functie wordt de interne en externe werving tegelijkertijd opgestart.