Wij zoeken een medewerker P&O

Ben jij een administratieve topper en op zoek naar een afwisselende baan bij een stoer bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. De afdeling Personeel & Organisatie heeft versterking nodig. Wij zoeken een doortastende collega, die van aanpakken weet met de administratieve werkzaamheden op onze afdeling. Daarnaast vind je het leuk om vragen te beantwoorden en mee te denken, zodat onze processen steeds slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht. Dit samen in een team waarin samenwerking om ‘de klus te kunnen klaren’ van belang is.

Jouw houding en gedrag sluiten goed aan bij de kernwaarden van Cyclus; VOES. Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren. Je gaat voor een goede prestatie, iedere dag weer en levert daarbij de beste kwaliteit. Jouw gedrag is een voorbeeld voor collega’s en het is sowieso prettig samenwerken met jou.

 

Je functie
Als medewerker P&O ben je breed inzetbaar en steek je graag de handen uit de mouwen. Je ondersteunt de personeelsadviseurs en bent verantwoordelijk voor het voeren van een optimale en adequate personeelsadministratie. Geen dag is hetzelfde. Diverse administratieve taken op het gebied van in-, door- en uitstroom vormen de basis van je dagelijkse werk. Daarnaast geef je administratieve ondersteuning op het vlak van verzuim, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie en rapportages. Je maakt deel uit van het team P&O, dat naast jou bestaat uit twee personeelsadviseurs.

 

Je achtergrond

•    Van de MS Office applicaties, en dan vooral Word en Excel, ben je een ervaren gebruiker; 

•    Je bent goed in het organiseren en plannen van de werkzaamheden;
•    Je hebt ervaring met het werken in een personeelsinformatiesysteem zoals ADP Workforce of vergelijkbaar; 
•    Je bent in het bezit van een mbo-diploma richting Personeel & Arbeid, Juridische Dienstverlening of administratief en 0-3 jaren relevante werkervaring;
•    Je werkt zorgvuldig, bent dienstverlenend en integer; 
•    Je taalbeheersing is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk; 
•    Tenslotte kun je goed in een team én zelfstandig werken.
 

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid aan van 0,8 fte (32 uur per week). De functie is ingeschaald conform de cao GEO in schaal F. Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Je begint met een jaarcontract dat we bij wederzijds enthousiasme omzetten in een vast contract.

 

Meer informatie
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV vóór 30 augustus a.s. 
Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met personeelsadviseur Carola Bak of Helena Evora. Sollicitaties met curriculum vitae kun je sturen naar: h.evora@cyclusnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie medewerker P&O’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.