Wij zoeken een medewerker administratie

40 uur per week

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven,  de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor een schone en veilige leefomgeving. We opereren in een maatschappij waarin producten en processen steeds meer circulair worden. Wat we nu nog afval noemen, wordt steeds meer gezien en benut als een bron van waardevolle grondstoffen. In de keten van afval naar grondstof wil Cyclus een logistieke sleutelrol vervullen. We spannen ons in om bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen in ons verzorgingsgebied, het duurzaam verwerken van grondstoffen en het sluiten van de materiaalkringlopen. Op dit moment bestaat onze rol primair uit het inzamelen van afval in 11 gemeenten en voor enkele van hen ook de reiniging van de openbare ruimte en gladheidsbestrijding.

 

De functie

De afdeling Administratie bij Cyclus kent een focus op met name twee gebieden: de financiële administratie en de bedrijfsadministratie. De collega’s zijn breed inzetbaar op de afdeling, maar hebben vaak de focus op één van deze gebieden. Op dit moment zoeken wij iemand voor met name het financiële deel van de administratie.

Er wordt op de administratie voornamelijk gewerkt met het softwarepakket Exact Globe welke gekoppeld is met purchase tot pay oplossing van ScanSys ImageCapture en Archifact Shopper. Verder wordt veel gewerkt met Excel, Acces en worden controles gedaan uit AMCS systemen PieterBas en Clear.

Samen met 4 andere collega’s en onze manager Thon zorg jij er voor dat de volledige (financiële) administratie op rolletjes loopt.

 

Jouw taken als medewerker administratie zijn onder andere:

 • Crediteurenbeheer (van boeken tot betaalbaarstelling van inkoopfacturen)
 • Verrichten van (financiële) interne controles op juist-, volledig- en tijdigheid van (financiële) data
 • Verzamelen, registreren en controleren van alle (financiële en salarisadministratie) data, grootboekbeheer (Exact Globe)
 • Coördineren en begeleiden van de administratief medewerkers voor de juiste, tijdige en volledige vastlegging van (financiële) data
 • Assisteren bij het samenstellen van de periodieke financiële rapportages en de jaarrekening
 • Verzorgen an diverse aangiften en afdrachten
 • Informatievoorziening aan collega’s en derden

 

In mindere mate, maar ook behorend tot het takenpakket van een medewerker administratie:

 • Verzekeringsportefeuille en beheer schadepolis
 • Het administratief opvolgen van voorraadbeheer ondergrondse containers en het activeren hiervan bij ingebruikname samen met de specialist inzamelmiddelen
 • Het controleren op doorbelastingen bij projecten ondergrondse containers (onderhanden werk)
 • Vaste activa administratie

Ben jij te omschrijven als een topper op het gebied van een efficiënte en juiste administratie? Wil je werken bij een praktisch en dynamisch bedrijf? En heb je een drive voor de verduurzaming van de samenleving?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

En jij?

Je bent een energiek, flexibel en resultaatgericht persoon. Je bent een capabele en ervaren financieel administratief medewerker. Je werkt graag samen met anderen en bent geïnteresseerd in je omgeving. Je identificeert je met onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.

 

Verder:

 • Herken jij jezelf in de woorden: nauwkeurig, punctueel en secuur;
 • Je bent een teamspeler die graag kennis deelt en vragen stelt waar nodig;
 • Je hebt de nodige ervaring in het vak (toch wel een jaar of 4-5) en bent een stevige gesprekspartner;
 • Je beschikt over minimaal MBO (niveau 4) werk- en denkniveau en hebt een boekhoudkundige of administratieve opleiding afgerond;
 • Door jouw ervaring, kennis, uitstraling en charisma kunnen wij gewoon niet om jou heen!

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo plezierig?

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd. Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, korting op sporten, opleidingen, reiskostenvergoeding en een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,19%. De vacature is ingeschaald conform de cao GEO, functieschaal H en bedraagt maximaal EUR 3.967,-  op basis van een 40-urige werkweek. Afhankelijk van jouw werkervaring en mogelijkheden word je ingedeeld in een passende periodiek.

Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Claudia Wallast (P&O adviseur): P&O@cyclusnv.nl onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Administratie’ of bel naar 0182-547321.