Wij zoeken een Accountmanager

(32-40 uur per week)

 

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven,  de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.

 

Cyclus is een overheids NV, werkt in het Groene Hart en verzorgt voor 12 gemeenten de afvalinzameling, en voor enkele van hen ook de reiniging en gladheidsbestrijding.

 

De functie
Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met een deel van onze klantgemeentes en met commerciële opdrachtgevers (bedrijven). Je werkt nauw samen in een team van accountmanagers. Je begrijpt en vertaalt de vraagstukken van onze opdrachtgevers in oplossingen en in goed relatiemanagement. 

 

Ben jij te omschrijven als een verbinder met commerciële kwaliteiten? Begrijp je ook voor welke uitdagingen een gemeente staat? Wil je werken bij een praktisch en dynamisch bedrijf? En heb je een drive voor de verduurzaming van de samenleving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?
Je werkt binnen onze afdeling Verkoop. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aangaan en verder ontwikkelen van bestendige relaties met opdrachtgevers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle (nieuwe) klantcontacten.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klantgemeentes. Je werkt samen met veel andere disciplines in de organisatie. De dynamiek is groot, evenals de ambitie om inzamelprestaties, zowel qua kostenefficiency als gericht op milieudoelstellingen, continue te verbeteren. Je werkt intensief samen met collega’s die verantwoordelijk zijn voor andere onderdelen van het proces. De afdeling Verkoop adviseert gemeenten ook over hun afvalbeleid, met jouw kennis kom je tot voorstellen en offertes.

 

Jouw resultaatgebieden zijn:

  • Het bedienen van een aantal opdrachtgevers als accountmanager
  • Het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van een commercieel- en marketing beleid
  • Samenwerken met de administratief medewerkers, de klantenservice en diverse andere afdelingen met het oog op een goede klantrelatie
  • Het realiseren van nieuwe opdrachten bij bestaande of nieuwe relaties
  • Bijdragen aan product- en dienstenontwikkeling

 

En jij?
Je bent een energiek, flexibel en resultaatgericht persoon, maar bovenal ben je een verbinder! Je werkt graag samen met anderen en bent geïnteresseerd in je omgeving. Je hebt oog voor uiteenlopende belangen en weet hier op een correcte manier mee om te gaan. Je identificeert je met onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, liefst in een vergelijkbare functie, en bij voorkeur in een bestuurlijke omgeving;
  • Ervaring in de afvalsector is een pré en anders heb je een sterke affiniteit met onze dienstverlening;
  • Naast onze kernwaarden herken je jezelf in de volgende sleutelwoorden; gedisciplineerd, prestatiegericht, integer en toegankelijk.

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo plezierig?
Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd. Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,19%. De vacature is ingeschaald conform de cao GEO, functieschaal J.

 

Meer informatie
Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 28 februari 2021 jouw CV en motivatie naar personeelsadviseur Claudia Wallast: P&O@cyclusnv.nl o.v.v. ‘Vacature accountmanager’ of bel naar 0182-547320.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met de heer van Ast, Teamleider Verkoop en Klantenservice op 0182-547500, hij vertelt je graag meer.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.