Beladers

Wij beschikken over een poule van gemotiveerde chauffeurs en beladers. De belader rijdt mee met een chauffeur en draagt zorg voor het op de juiste manier ledigen van kliko’s, containers, zakken e.d.

Communicatieadviseur

Wij zoeken een doortastende communicatieadviseur, die van aanpakken weet op de terreinen interne communicatie, externe communicatie en voorlichting. Een allround adviseur, die samen met collega’s, opdrachtgevers en inwoners gaat voor een afvalvrije samenleving.

Inkoop coördinator

Je geeft uitvoering aan het inkoopbeleid in samenwerking met de contractmanagers in de lijn. Naast inkopen, ben je in staat het geheel aan werkzaamheden te overzien en leg je verbindingen met collega’s om tot een optimaal inkoopbeleid te komen.

Administratief ondersteuner

Ben jij een administratieve kei? Wij zoeken een administratief ondersteuner, met ervaring op de terreinen inkoop en verkoop.

Directiesecretaresse

Zorg jij dat alles voor de directeur op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een gedreven directiesecretaresse. En de bestuursondersteuning die doe je er ook nog even bij. Je weet van aanpakken en kan goed schakelen tussen verschillende niveaus.

Werken bij Cyclus