Ervaren bovenlader chauffeur

Heb jij ervaring als bovenlader chauffeur en heb je een stevige persoonlijkheid die zich verantwoordelijk voelt voor zijn werkzaamheden en kijk je ernaar uit om bij een dynamische organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk snel verder wat wij jou kunnen bieden. 

Vakantiewerker: medewerker Uitvoering

Wij zijn opzoek naar een medewerker Uitvoering om ons de komende maanden flexibel te ondersteunen. Je start als belader en daarnaast volg je vakgerichte opleidingen zodat je breed inzetbaar wordt voor onze Afvalbrengstations of in de Reiniging. 

Beladers

Wij beschikken over een poule van gemotiveerde chauffeurs en beladers. De belader rijdt mee met een chauffeur en draagt zorg voor het op de juiste manier ledigen van kliko‚Äôs, containers, zakken e.d.

Chauffeurs / Beladers

Ben jij een professionele chauffeur met een stevige persoonlijkheid? Voel jij je verantwoordelijk voor een goed resultaat en werk je graag bij een dynamisch bedrijf waar je kunt bijdragen aan een schone leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Drivers / loaders

Are you a professional driver with a strong personality? Do you strive for good results and would you like to work for a dynamic company at which you can contribute to a cleaner environment? Then we are looking for you!
 

Werken bij Cyclus