Dit doen we bij Cyclus

Met zo’n 200 medewerkers werken we samen aan het schoon en veiligheid houden van de twaalf gemeenten waarvoor wij werken. Cyclus zamelt huishoudelijk afval en grondstoffen in en zorgt ervoor dat de straten netjes blijven. Het afval – we noemen het liever grondstoffen – brengen we naar verwerkers. Die verwerkers zorgen dat de grondstoffen omgezet worden in (een basis voor) nieuwe producten. Daarnaast zetten we projecten op die afval verminderen en het hergebruik van grondstoffen vergroten. We dragen op een maatschappelijk verantwoorde manier ons bij steentje bij aan de circulaire economie.

We zoeken collega’s

Bekijk de vacature voor:

junior communicatieadviseur

Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor diverse communicatiekanalen? Weet je onze doelgroepen te inspireren door pakkende content te creëren in beeld/geluid en tekst? Werk je graag mee aan campagnes en communicatieplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer over de vacature:

adviseur planning & control

Heb jij affiniteit met data, rapportages en analyses en kennis van afvalbeheer-, registratie- en rapportagesystemen en processen daaromtrent? Wil jij bijdragen aan het financieel goed monitoren en analyseren van alle activiteiten door bijvoorbeeld rapportages en processen te optimaliseren? Bouw samen met ons aan onze en jouw toekomst!

Ontdek meer over de vacature voor:

chauffeur/belader

Zit je graag achter het stuur en vind je het leuk om veel onderweg te zijn? We zijn op zoek naar professionele chauffeurs met stevige persoonlijkheid. Voel jij je verantwoordelijk voor een goed resultaat en werk je graag bij een dynamisch bedrijf waar je kunt bijdragen aan een schone leefomgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ontdek meer over de vacature voor:

belader

Ben jij graag buiten en houd je van een opgeruimde omgeving? Wij werken dagelijks aan een schone en veilige leefomgeving in onze gemeenten. Daarvoor hebben we een poule van gemotiveerde chauffeurs en beladers nodig. Kunnen we op jou rekenen als belader?

Check de vacature voor:

vakantiemedewerker uitvoering

Zit je nog op school en ben je naast je opleiding en/of op zaterdag op zoek naar een vakantie- of bijbaantje? Je kunt bij ons in de uitvoering werken op de dagen dat je vrij bent. Jouw carrière bij ons start als belader en daarna kun je je talent ook inzetten op onze milieustraten of bij de afdeling Reiniging. Kom jij bij ons je talent (verder) ontwikkelen?

Aan de slag bij Cyclus

We zijn een platte organisatie en bieden een dynamische werkplek waarbij je veel in contact bent met verschillende collega’s. Op deze manier stimuleren we dat je van elkaar leert en het beste uit elkaar haalt. Samen presteren en collegialiteit is iets wat wij belangrijk vinden, zowel binnen als buiten onze organisatie. Jaarlijks organiseren we diverse bijeenkomsten voor een gezellig samenzijn, zoals een kerstbijeenkomst, zomerbarbecue en Sinterklaasfeest. Daarnaast hebben we vertrouwen in onze mensen en hun expertise. De vakkundigheid van onze medewerkers vergroten we door verschillende opleidingen, trainingen en cursussen. We zijn eerlijk en aanspreekbaar op wat we doen. We behandelen elkaar met respect. Ook zetten we in op duurzaamheid. Ondernemendheid zit in ons bloed en we waarderen medewerkers met een proactieve, energieke houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Dit alles vatten we samen in onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren. 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden onze medewerkers arbeidsvoorwaarden die zij als prettig ervaring. Iedere medewerker heeft naast zijn bruto maandloon een persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget (PAB) van 13,44%. Daarnaast is er voor medewerkers korting op zorg- en andere verzekeringen en bieden we een reiskostenvergoeding. Bij Cyclus staat jouw ontwikkeling centraal. We bieden doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, zoals het behalen van je rijbewijs (B of) C. Ook kun je als medewerker gebruikmaken van een gratis online leeromgeving. Gezondheid en welzijn van onze medewerkers vinden we belangrijk en we bieden daarvoor verschillende interventies. Zo kunnen medewerkers met hoge korting een fiets aanschaffen via de fietsregeling en kunnen medewerkers goedkoper sporten als ze deelnemen aan het bedrijfsfitnessplan. Ook krijgen onze medewerkers fruit op het werk en kunnen ze iedere werkdag gebruikmaken van de faciliteiten in ons bedrijfsrestaurant. 

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Neem gerust contact op met één van onze collega’s van P&O via het telefoonnummer 0180 547533.

Collega's aan het woord

Albertico, medewerker Reiniging

“Ik ben leergierig en wil alle kansen pakken die er zijn. Dat vindt Cyclus ook fijn, want dan kan ik overal ingezet worden.  Ik vind het erg goed dat Cyclus de medewerkers veel kansen geeft.”

Bradley, medewerker Inzameling

“Ik ben begonnen als belader, maar in 1,5 jaar ben ik doorgegroeid naar chauffeur. Inmiddels geef ik ook trainingen aan vrijwilligers van verenigingen voor de papierinzameling in de Cyclusregio.”

Silvestre, medewerker Milieustraat

“De afwisseling én het contact met de klanten is erg leuk aan het werken op een milieustraat. Het is een uitdaging om de materialen die de inwoners komen brengen in de juiste container te krijgen. Cyclus is een goed bedrijf en er zijn leuke, fijne collega’s om mee samen te werken.”

Chris, medewerker Bedrijfsbureau

“Ik heb al verschillende functies gehad. Het is leuk om regelmatig wat nieuws te leren en mezelf zo te ontwikkelen. Het is ook fijn dat je zelf verantwoordelijkheid krijgt om je werk uit te voeren en dat je je werk naar eigen inzicht kunt invullen. Dat maakt het werk wel zo uitdagend!”