Verzamelcontainers gemeente Krimpen aan den IJssel

Terug naar overzicht

Verzamelcontainers gemeente Krimpen aan den IJssel

In januari 2022 worden in de gemeente Krimpen aan den IJssel op verschillende locaties extra verzamelcontainers bijgeplaatst. De verzamelcontainers komen op de locaties waar nu ook al een of meerdere verzamelcontainers staan. Zo wordt het voor inwoners nog gemakkelijker om het huishoudelijk afval gescheiden aan te bieden.

 

Verzamelcontainers voor restafval, oud papier, PMD en GFT+E
Inwoners zonder minicontainer kunnen gebruik maken van de verzamelcontainers voor het aanbieden van het huishoudelijk afval. Op meerdere locaties verspreid door de gemeente zijn milieueilanden aanwezig met verzamelcontainers voor de volgende afvalstromen:

  • Restafval
  • Oud papier en karton
  • PMD (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons)
  • GFT+E (groente-, fruit- en tuinafval + etensresten)

Gebruik verzamelcontainers
Op een aantal plekken staan verzamelcontainers die alleen toegankelijk zijn met een afvalpas. De overige verzamelcontainers blijven voorlopig voor iedereen toegankelijk. Is een verzamelcontainer buiten gebruik? Breng uw afval dan naar een andere container in de buurt. Zet geen afval naast de container, zo houden we de buurt schoon en netjes.

Meer informatie
Voor meer informatie over het aanbieden van het huishoudelijk afval, de containerlocaties bij u in de buurt en de digitale afvalkalender kunt u terecht op www.cyclusnv.nl of download de Cyclus afval-app.