Update Coronavirus Cyclus

Terug naar overzicht

Update Coronavirus Cyclus

Bij Cyclus nemen we de nodige maatregelen vanwege het coronavirus. De afvalinzameling en bijbehorende overslagstations vallen onder de vitale functies. Het vuil moet van straat, ook dat is belangrijk voor de volksgezondheid. Grote prioriteit hierbij is de gezondheid van onze medewerkers.

 

Dienstverlening
Cyclus volgt de maatregelen die de regering heeft genomen op. Deze maatregelen nemen wij om de kans op besmetting op het werk zo klein mogelijk te maken. Op dit moment kunnen we ons werk uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent. Indien er, als gevolg van de maatregelen, teveel medewerkers uitvallen dan informeren wij u via onze website en afvalkalender app.

Milieustraten
Onze milieustraten zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Wel gelden er een aantal maatregelen op de milieustraten. Mocht u een bezoek brengen vragen wij u met het volgende rekening te houden:

  • We hanteren een strenger maximaal aantal personen die tegelijkertijd toegang krijgen tot de milieustraat.
  • We vragen bezoekers om 1,5 meter afstand te houden. 
  • Het verzoek de milieustraat alleen te bezoeken als dit echt nodig is. 
  • Volg de instructies van onze medewerkers op.
  • Binnen te blijven als u last heeft van gezondheidsklachten zoals verkoudheid, keelpijn etc.
  • Voor de milieustraten in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpenerwaard is een reservering verplicht. Klik hier voor meer informatie.

Inzameling
We voeren op dit moment ons werk uit zoals u dat van ons gewend bent. U kunt voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval de gebruikelijke dagen van de afvalkalender aanhouden. Indien we onze normale service niet meer zouden kunnen leveren, informeren wij u via onze website en afvalkalender app.

Ook vragen wij om uw hulp om de inzameling zo goed mogelijk te laten verlopen. Zorg dat uw huishoudelijk afval op de inzameldag op tijd aangeboden staat en zet geen afval naast de containers. 

Gebruik verzamelcontainers
We merken dat er veel afval wordt aangeboden nu na de feestdagen. Dat is begrijpelijk nu er veel online gekocht is en veel wordt thuisbezorgd. Is de (ondergrondse) verzamelcontainer buiten gebruik? Bewaar uw afval nog even thuis of maak gebruik van een container in de buurt. Zet alstublieft geen afval naast de verzamelcontainers. Als er afval naast de containers wordt geplaatst, kan de chauffeur de container niet goed legen. Ook zorgt het afval naast de containers voor (zwerf)vuil op straat en dat is niet wenselijk.

Klantenservice
Onze klantenservice is gewoon bereikbaar. U kunt onze klantenservice bereiken via het contactformulier op onze website, via mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur via 0182-547500