Storing routesoftware opgelost

Terug naar overzicht

Storing routesoftware opgelost

Update 5 juli: de storing in de routesoftware is opgelost. Afgelopen weekend was het programma voor onze routeplanning door een cyberaanval niet te gebruiken. Samen met onze leverancier is er hard gewerkt om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Sinds vanochtend werkt alles weer en worden de inzamelroutes weer gereden zoals u van ons gewend bent. 

 

---------------------------------------------------------------------------------

Door een cyberaanval bij onze leverancier is het programma voor onze routeplanning momenteel niet te gebruiken. Hierdoor kan het zijn dat de inzamelroutes de komende dag(en) iets anders gereden worden dan u van ons gewend bent.

Zorg dat uw container en/of zak op de inzameldag om 7.30 uur aangeboden staat. Is uw container en/of zak aan het einde van de dag niet ingezameld? Dan kunt u een melding maken bij onze klantenservice via het online meldingsformulier: https://cyclusnv.nl/meldingsformulier, via de mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch via: 0182-547500 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur).

We zijn samen met de leverancier druk bezig om de storing in het programma zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.