Stel uw bezoek aan het afvalbrengstation uit

Terug naar overzicht

Stel uw bezoek aan het afvalbrengstation uit

Het is momenteel extreem druk op onze afvalbrengstations. Voor het afvalbrengstation in Bodegraven staat op dit moment een wachttijd van ruim 1,5 uur. Wij verzoeken u om alleen naar de afvalbrengstations te komen als dit echt noodzakelijk is. Wij verwachten dat de drukte de gehele week zal aanhouden.  

 

Om onze medewerkers en bezoekers te beschermen hanteren wij een strenger maximaal aantal personen die tegelijkertijd toegang krijgen tot het afvalbrengstation. Mocht u een bezoek brengen vragen wij u:

- Rekening te houden met langere wachttijden.
- Rekening te houden met de opening- en sluitingstijden, raadpleeg onze website of de digitale afvalkalender voor de actuele openingstijden.
- Alleen met volle vrachten te komen (niet een enkele zak).
- Instructies van onze medewerkers op te volgen.
- 1,5 meter afstand te houden.
- Binnen te blijven als u last heeft van gezondheidsklachten zoals verkoudheid, keelpijn etc.

 

We moeten helaas veel bezoekers rond sluitingstijd teleurstellen dat na lang wachten het afvalbrengstation is gesloten. We proberen tijdig in de wachtrij aan te geven dat de wachttijd te lang is om voor sluitingstijd het terrein op te kunnen. We verzoeken u om goed de sluitingstijd in de gaten te houden als u een afvalbrengstation gaat bezoeken of al in de rij staat. Daarnaast vragen wij om uw begrip en de instructies van onze medewerkers op te volgen.
 

Lees meer over de maatregelen die Cyclus neemt vanwege het coronavirus hier.