Ben jij de Service Coördinator Inzamelmiddelen die wij zoeken?

Wij zoeken een Service Coördinator Inzamelmiddelen

(32-40 uur per week)

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven,  de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.

 

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor een schone en veilige leefomgeving. We opereren in een maatschappij waarin producten en processen steeds meer circulair worden. Wat we nu nog afval noemen, wordt steeds meer gezien en benut als een bron van waardevolle grondstoffen. In de keten van afval naar grondstof wil Cyclus een logistieke sleutelrol vervullen. We spannen ons in om bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen in ons verzorgingsgebied, het duurzaam verwerken van grondstoffen en het sluiten van de materiaalkringlopen. Op dit moment bestaat onze rol primair uit het inzamelen van afval in 11 gemeenten en voor enkele van hen ook de reiniging van de openbare ruimte en gladheidsbestrijding.

 

De functie

Als Service Coördinator Inzamelmiddelen ben je mede verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de juiste inzamelmiddelen. Daarbij kun je denken aan ondergrondse en bovengrondse afvalcontainers, maar ook aan mini- en rolcontainers. Jij zorgt er voor dat de middelen die er zijn worden onderhouden of vervangen en op de juiste manier worden gebruikt. Je adviseert onze klanten en accountmanagers bij de keuze voor de juiste inzamelmiddelen. Je ondersteunt de contractmanager bij de aanschaf van nieuwe middelen, maar levert ook input die relevant is voor lopende contracten die betrekking hebben op inzamelmiddelen. Jij ondersteunt ook onze uitvoerende afdelingen met advies, instructie en dagelijkse monitoring van de middelen. Dit samen in een team waarin samenwerking om ‘de klus te kunnen klaren’ van groot belang is.

 

Ben jij te omschrijven als een technisch specialist en weet jij alles van inzamelmiddelen? Of ben je technisch opgeleid en beschik je over een grote mate van interesse op dit gebied? Begrijp je ook voor welke uitdagingen onze klantgemeenten staan en hoe dit verband houdt met de inzamelmiddelen? Wil je werken bij een pragmatisch gericht en dynamisch bedrijf? En heb je een drive voor de verduurzaming van de samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator Inzamelmiddelen ben jij dus verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de juiste inzamelmiddelen. Je hebt daarbij onder andere de volgende taken:

 • Werkvoorbereiding / locatieonderzoek t.b.v. het plaatsen van afvalcontainers;
 • Het maken van een onderhouds- / vervangingsplanning en wasplanning i.s.m. het bedrijfsbureau en de leveranciers. Je draagt zorg voor een correct verloop van het onderhoud vanuit de onderhoud- & keuringsrapportages van leveranciers;
 • Uitvoer van (deel) projecten in nauwe samenwerking met contractmanager;
 • Technische advisering / beheer;
 • Je treedt op als vraagbaak voor de afdeling Uitvoering;
 • Je onderhoud nauw operationeel contact met reparateurs / leveranciers;
 • Je vertaald operationele kansen naar verbetervoorstellen in nauwe samenwerking met contractmanager;
 • Je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij.

 

En jij?

Je bent een technisch, energiek, flexibel en resultaatgericht persoon. Je werkt graag samen met anderen en bent geïnteresseerd in je omgeving. Je hebt oog voor uiteenlopende belangen en weet hier op een correcte manier mee om te gaan. Je identificeert je met onze Cyclus kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.

 

En verder:

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO (minimaal niveau 4) opleiding, bij voorkeur een technische opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie of met vergelijkbare taken;
 • Je hebt technisch inzicht en ervaring, bij voorkeur in een civiele omgeving;
 • Je kunt prima over weg met IT-applicaties;
 • Je bent zeer gedreven om je werk goed te doen en weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen;
 • Je hebt affiniteit met de afvalsector en onze dienstverlening;
 • Naast onze kernwaarden herken je jezelf in de volgende sleutelwoorden; gedisciplineerd, gestructureerd, prestatiegericht, je bent makkelijk benaderbaar.

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo plezierig?

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd. Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,19%. De functie Service Coördinator Inzamelmiddelen is ingedeeld in schaal G van de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (Services). Je wordt in deze schaal ingedeeld op basis van relevante werkervaring.

 

Meer informatie

Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw CV en motivatie naar personeelsadviseur Claudia Wallast: P&O@cyclusnv.nl o.v.v. ‘Service Coördinator Inzamelmiddelen’ of bel naar 0182-547524. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Jeroen de Vries, op 06-10232809, hij vertelt je graag meer. 

 

We zetten de vacature zowel intern als extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.