(senior) medewerker P&O

Kom jij ons P&O team tijdelijk versterken? 

32 uur per week (6 maanden i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof)

 

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven, de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving. Cyclus is een overheids NV, werkt in het Groene Hart en verzorgt voor 11 gemeenten de afvalinzameling, en voor enkele van hen ook de reiniging en gladheidsbestrijding.

 

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd.

 

Omdat onze collega met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij iemand die deze topper tijdelijk kan vervangen.

 

Wij zoeken een doortastende collega, die van aanpakken weet met de administratieve werkzaamheden op onze afdeling. Jouw focus ligt op de salarisadministratie, maar omdat we deze voor het grootste deel hebben uitbesteed, zal je ook onze leidinggevenden adviseren en begeleiden bij diverse personele aangelegenheden. Hierbij kun je denken aan ziekteverzuim, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, het bijwonen van gesprekken of bijvoorbeeld het adviseren over opleidingen Daarnaast vind je het leuk om vragen van medewerkers te beantwoorden en mee te denken, zodat onze processen steeds slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht. Dit samen in een team waarin samenwerking om ‘de klus te kunnen klaren’ van belang is.

 

Jouw houding en gedrag sluiten goed aan bij de kernwaarden van Cyclus; VOES. Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren. Je gaat voor een goede prestatie, iedere dag weer en levert daarbij de beste kwaliteit. Jouw gedrag is een voorbeeld voor collega’s en het is sowieso prettig samenwerken met jou.

 

Je functie

Als medewerker P&O ben je breed inzetbaar en steek je graag de handen uit de mouwen. Je haalt energie uit het kunnen ondersteunen van jouw collega’s in de organisatie, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Je ondersteunt de  P&O adviseurs en leidinggevenden bij het uitvoeren van het volledige personeelsbeleid. Zoals eerder al aangegeven ben je  verantwoordelijk voor het voeren van een optimale en adequate personeels- en salarisadministratie.

 

Dankzij jou zijn onze medewerkers steeds weer blij aan het einde van de maand. En de rest van de maand trouwens ook.. Geen dag is hetzelfde en we werken hard. Maar daar word jij juist blij van... Je maakt deel uit van het team P&O, dat naast jou bestaat uit twee P&O adviseurs.

 

Je achtergrond

  • Je herkent jezelf in de woorden, daadkrachtig, behulpzaam en integer;
  • Je bent goed in het organiseren en plannen van de werkzaamheden;
  • Je vindt het, naast adviseren, leuk om administratie te doen en ziet het belang hiervan in,
  • Je heb enkele jaren ervaring met het voeren van de salarisadministratie;
  • Je hebt affiniteit met het onderwerp ‘opleidingen’;
  • Je werkt zelfstandig, maar bent je bewust van het belang van goede communicatie met je collega’s;
  • Je hebt ervaring met het werken in een personeelsinformatiesysteem zoals ADP Workforce of vergelijkbaar;
  • Van de MS Office applicaties, en dan vooral Word en Excel, ben je een ervaren gebruiker;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, richting personeelsadministratie of vergelijkbaar en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op een P&O afdeling;
  • Je taalbeheersing is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;

 

Ons aanbod

Wij bieden je een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Thuiswerken behoort, uiteraard in overleg, tot de mogelijkheden. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, korting op sporten, een reiskostenvergoeding en een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,19%.

 

Meer informatie

Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV vóór 16 mei a.s.
Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met personeelsadviseur Carola Bak of Claudia Wallast. Sollicitaties met curriculum vitae kun je sturen naar: P&O@cyclusnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie medewerker P&O’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.