Reserveren bezoek milieustraat

Terug naar overzicht

Reserveren bezoek milieustraat

Maak eenvoudig een reservering voor uw milieustraat via onderstaande links:

Reserveren milieustraat Bergambacht (Krimpenerwaard)
Reserveren milieustraat Bodegraven
Reserveren Ecopark Gouda

Let op: neem bij uw bezoek de reserveringsbevestiging (digitaal) en legitimatie met huidig adres mee. De reservering geldt voor één voertuig. De milieustraten zijn alleen toegankelijk voor inwoners die woonachtig zijn in de betreffende gemeente. Meer weten over de aanbiedregels? Kijk in de digitale afvalkalender van Cyclus. 

Waarom reserveren?
De milieustraten in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpenerwaard zijn alleen nog op afspraak toegankelijk. Dit houdt in dat inwoners verplicht via een online reserveringssysteem een afspraak moeten maken om het afval in te leveren op de milieustraat. Met het reserveringsysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en zijn bezoekers altijd verzekerd van een plek zonder lange wachttijden. De gemeenten en Cyclus hopen hiermee een betere service te bieden aan de inwoners. Ook na de coronaperiode blijven de milieustraten alleen op afspraak toegankelijk.

Inwoners van Krimpen aan den IJssel en Waddinxveen hoeven geen afspraak te maken voor een bezoek aan de milieustraat in hun gemeente. Cyclus beheert de milieustraten in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard (Bergambacht) en Waddinxveen. Voor meer informatie over de milieustraten in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Lansingerland, Montfoort, Nieuwkoop, Oudewater en Zuidplas verwijzen we u naar de website van de betreffende gemeente.

Vragen?
Neem een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze Klantenservice.