Nieuws

Fout in brief Tussenstand Afval Anders

In de week van 30 juli hebben alle huishoudens van Kaag en Braassem de brief Tussenstand Afval Anders ontvangen. Hierin is helaas een fout geslopen.

Jaarverslag 2017: Samen schakelen naar circulair

In het jaarverslag 2017 presenteert Cyclus de feiten, cijfers en prestaties over 2017. ‘Samen schakelen naar circulair’ is de kop van dit jaarverslag.

Krimpen aan den IJssel tekent afvalcontract met Cyclus

Op maandag 25 juni hebben wethouders Marco Oosterwijk en Arnold de Leeuw van de gemeente Krimpen aan den IJssel en directeur Jan Krapels van Cyclus hun handtekening onder een nieuwe dienstverleningsovereenkomst gezet.

Extra maatregelen verzamelvoorzieningen

Vanwege het warme weer ontstaat er stankoverlast. Om ongemak voor bewoners te voorkomen en de inzameling uitvoerbaar te houden, worden alle GFT verzamelvoorzieningen en ondergrondse containers voor restafval extra gereinigd waar nodig.

Extra maatregelen vanwege weersomstandigheden

Vanwege het warme weer krijgt de buitendienst extra aandacht. Er worden ijsjes en waterflesjes uitgedeeld en we werken met extra mensen op de zwaarste routes.

Zeventien scholen geslaagd voor AFVALVRIJE SCHOOL

Ruim 400 leerlingen van 17 basisscholen uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Waddinxveen hebben dit schooljaar meegedaan aan AFVALVRIJE SCHOOL.

Geslaagde bijeenkomst nieuwe bestuurders

Cyclus is een bedrijf van en voor gemeenten. Intensieve samenwerking met wethouders en de ambtelijke organisatie is daarom een belangrijke voorwaarde voor succes.