Wij zoeken een directiesecretaresse & bestuursondersteuning

Cyclus is op zoek naar een nieuwe topper! Ben jij die dame of heer die ervoor zorgt dat alles voor de directeur op rolletjes loopt en ben je op zoek naar een afwisselende baan bij een stoer bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou, want de directeur heeft ondersteuning nodig. Wij zoeken een gedreven directiesecretaresse en de bestuursondersteuning die doe je er ook nog even bij.
Je weet van aanpakken en kan goed schakelen tussen de verschillende niveaus, zoals AVA, RvC, MT en collega’s van de Uitvoering.

 

Je functie
Je verzorgt het agendabeheer voor de directeur en bent een kei in het plannen en organiseren van zijn agenda. Een grote groep collega’s bij elkaar krijgen is voor jou geen uitdaging. Snel kunnen schakelen en verbanden zien is hierbij belangrijk. Je verzorgt de correspondentie en de vergaderingen tot in de puntjes en bewaakt de actiepunten die uit de vergaderingen voortkomen. Je bent een ervaren secretaresse die aan een half woord genoeg heeft, snel hoofd- en bijzaken weet te scheiden en een commerciële instelling heeft. Ook verzorg je de bestuursondersteuning en de vergaderingen voor de aandeelhouders en Raad van Commissarissen van a tot z. Hierbij maak je ook de verslagen dus goed kunnen notuleren en schrijven is belangrijk. Op organisatorisch gebied ben jij een uitblinker, want jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van veel vergaderingen en de diverse personeelsbijeenkomsten, zoals het paasontbijt en de kerstbijeenkomst. Een zeer afwisselende en uitdagend functie in een dynamisch bedrijf. Regel jij dit in een handomdraai? Dan zoekt Cyclus jou!

 

Wie ben jij?
- Je bent een kei in het organiseren van iemands dagelijkse bezigheden met een servicegerichte instelling. Je bent communicatief sterk, hebt een helicopterview, een representatief voorkomen en aantoonbare organisatorische kwaliteiten.
- Je hebt ervaring met communiceren op de verschillende niveaus denk hierbij aan aandeelhouders, wethouders, leden van de Raad van Commissarissen maar ook onze collega’s die elke dag buiten aan het werk zijn.
- Schrijven en verslaglegging is helemaal jouw ding. Je gaat MT-vergaderingen notuleren, maar ook de vergaderingen van de aandeelhouders en Raad van Commissarissen.
- Je kunt goed verbanden zien, kan snel schakelen, bent initiatiefrijk, productief, zorgvuldig en resultaatgericht.
- Je bent een ervaren secretaresse met een afgerond diploma op minimaal Hbo-niveau en 3 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële organisatie.
- Je hebt een goede beheersing van Office, kan lezen en schrijven met Outlook en hebt een goede zakelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo interessant?
Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is.
Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
De vacature is ingeschaald conform de CAO GEO, functieschaal H en bedraagt maximaal EUR 3.439 op basis van een 40 urige werkweek. Afhankelijk van jouw werkervaring en mogelijkheden word je ingedeeld in een passende periodiek.

 

Interesse?
Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 30 april a.s. jouw CV + motivatie naar P&O o.v.v. ‘Vacature directiesecretaresse’ Voor vragen over de functie kun je terecht bij Mayke Cuijpers (directiesecretaresse). Voor vragen over het selectieproces kun je terecht bij Carola Jaakke (P&O adviseur).