Leen gratis prikkers tijdens de grootste opruimactie van het jaar

Terug naar overzicht

Leen gratis prikkers tijdens de grootste opruimactie van het jaar

De Plastic Soup Foundation organiseert samen met NederlandSchoon op zaterdag 18 september de World Cleanup Day 2021. Tijdens deze dag gaan 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Doe jij mee aan dit initiatief en vindt jouw opruimactie plaats in de gemeente Gouda of Bodegraven-Reeuwijk? Dan kan Cyclus jou helpen. 
 

Vorig jaar deden wereldwijd meer dan 20 miljoen vrijwilligers mee aan dit initiatief. Dit jaar kan jij hier ook een bijdrage aan leveren. Je kunt ervoor kiezen om zelf een opruimactie op te zetten of je aan te sluiten bij een bestaande opruimactie. Ook kun je als bedrijf of school deelnemen. Kijk op www.worldcleanupday.nl om je aan te melden of voor meer informatie.  
 

Cyclus zet zich elke dag in voor het creëren van een schoon en veilig leefmilieu en wil jou als deelnemer graag ondersteunen om ook aan de slag te gaan. Vindt jouw opruimactie plaats in Gouda of Bodegraven-Reeuwijk? Laat het ons weten! Meld je aan via info@cyclusnv.nl en vertel ons meer over je opruimactie. Zodra je je bij ons hebt aangemeld kan je van ons gratis prikkers, vuilniszakken, vuilniszakhouders en gekleurde hesjes lenen. Na afloop van de actie halen wij het afval bij je op. Dan hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken en weet je zeker dat het in goede handen is. Zo zorgen we samen voor een schoon milieu.
 

Aanmelden kan tot dinsdag 14 september 2021 door jouw opruimactie te mailen naar info@cyclusnv.nl.