Inzameling rondom de feestdagen april-juni 2022

Terug naar overzicht

Inzameling rondom de feestdagen april-juni 2022

De voorjaarsfeestdagen zoals Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag en Pinksteren staan weer voor de deur. Wat betekenen deze dagen voor de inzameling van uw huishoudelijk afval en de openingstijden van de milieustraten? 
 

Raadpleeg de afvalkalender om te zien wanneer we bij u langs komen.

Digitale afvalkalender

Goede Vrijdag, 15 april
Op Goede Vrijdag zamelen wij uw afval in volgens de afvalkalender. Ook gelden onze reguliere openingstijden op de milieustraten. 

Let op: de milieustraat is op Goede Vrijdag gesloten in Kaag en Braassem en Montfoort. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie.

Tweede Paasdag, 18 april
Op Tweede Paasdag zamelen wij geen afval in en zijn onze milieustraten gesloten. Kijk in de digitale afvalkalender voor de aangepaste inzameldagen. 

Koningsdag, 27 april
Op Koningsdag zamelen wij geen afval in en zijn onze milieustraten gesloten. Kijk in de digitale afvalkalender voor de aangepaste inzameldagen. 

Bevrijdingsdag, 5 mei
Op Bevrijdingsdag zamelen wij uw afval in volgens de afvalkalender. Ook gelden onze reguliere openingstijden op de milieustraten. 

Let op: de milieustraat is op Bevrijdingsdag gesloten in Kaag en Braassem en Montfoort. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie.

Hemelvaart, 26 mei
Op Hemelvaartsdag zamelen wij geen afval in en zijn onze milieustraten gesloten. Kijk in de digitale afvalkalender voor de aangepaste inzameldagen.  

Tweede Pinksterdag, 6 juni
Op Tweede Pinksterdag zamelen wij geen afval in en zijn onze milieustraten gesloten. Kijk in de digitale afvalkalender voor de aangepaste inzameldagen. 

Het grondstoffenplein (milieustraat) in Waddinxveen heeft rondom de feestdagen extra openingstijden.
- Dinsdag 7 juni van 13.30 tot 16.30 uur