Inkoop coördinator (30 uur)

Je geeft uitvoering aan het inkoopbeleid van Cyclus in samenwerking met de contractmanagers in de lijn. Naast het inkopen van goederen en diensten, ben je in staat het geheel aan werkzaamheden te overzien en leg je verbindingen met collega’s en afdelingen om tot een optimaal inkoopbeleid voor de organisatie te komen.
 

Resultaatgebieden
- Inkoop van goederen en diensten (niet afvalstromen)

- Functioneel beheer van T-Blox

- Focus op operationele/ tactische inkopen
- Coördineren van aanbestedingen
- Ondersteunen collega’s bij contractmanagement

- Optimaliseren inkoopprocedures

- Leveren van input voor beleidsontwikkeling

 

Wie ben jij?
Als Inkoop coördinator breng je werkervaring mee op het gebied van inkoop en aanbestedingen. Je hebt een open en toegankelijke houding en bent makkelijk aanspreekbaar. Je bent resultaatgericht en gericht op werkbare en praktische oplossingen. Je communiceert op effectieve wijze. Je bent in staat het geheel te overzien en legt verbindingen met collega’s/ afdelingen waar dit het werkproces ten goede komt.
In jouw persoonlijkheid herken je de waarden die Cyclus nastreeft (Vakmanschap, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren) en kun je concreet maken hoe dit zich bij jou tot uiting komt.
Je hebt HBO werk- en denk niveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

 

Wat maakt het werken bij Cyclus zo interessant?
Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is.
Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, opleidingen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
De vacature is ingeschaald conform de CAO GEO, functieschaal I en bedraagt maximaal EUR 3.767 op basis van een 40 urige werkweek. Afhankelijk van jouw werkervaring en mogelijkheden word je ingedeeld in een passende periodiek.

 

Interesse?
Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 13 april a.s.  jouw CV + motivatie naar c.jaakke@cyclusnv.nl Voor vragen over de functie kun je terecht bij Ronald van der Wolf (senior medewerker FZ) Voor vragen over het selectieproces kun je terecht bij Carola Jaakke (P&O adviseur).