Geef jij ook een duim omhoog tijdens de Week van de AfvalHelden?

Terug naar overzicht

Geef jij ook een duim omhoog tijdens de Week van de AfvalHelden?

Van 7 tot en 13 maart is het in heel Nederland de Week van de AfvalHelden. Cyclus doet mee aan deze week en roept haar inwoners op alle mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat onze straten netjes blijven, het afval wordt opgehaald en omgezet in nieuwe grondstoffen, in het zonnetje te zetten. Geef ze een duim, hang een kleurplaat of poster achter het raam, of beloon ze met een dikke glimlach.

 

In de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Montfoort, Nieuwkoop, Oudewater, Waddinxveen en Zuidplas zorgen de medewerkers van Cyclus dagelijks voor het ophalen van het afval en/of het schoon en netjes houden van de straten. Het gaat om werk waar kennis en professionaliteit voor nodig is. Ze dragen allemaal bij aan een betere en schonere wereld en zijn onmisbaar voor de samenleving. 

 

Wil je ook iets betekenen voor onze AfvalHelden?
Download hier een tekening en plak deze achter het raam of op de container of geef ze een dikke glimlach en een duim omhoog!

 

Landelijke actie
In de Week van de AfvalHelden geven vele gemeenten, organisaties en bedrijven in het hele land hun 30.000 werknemers extra waardering. Daarvoor worden vele, verschillende acties op touw gezet, denk aan een gratis lunch-to-go, een cadeau of een leuke activiteit. Veel van die acties gaan we terugzien in de media.

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de brancheorganisaties NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, TLN en O&O fonds GOE, die gaan over afval, reiniging, transport en verwerking in Nederland. De Week vond in 2021 voor het eerst plaats.

Heldencollage