Cyclus Plaza

Handleiding activeren account en downloaden app

Op maandag 8 mei ontvangen alle medewerkers van Cyclus een e-mail van Speakap via het e-mailadres: noreply@mail.speakap.io. Hierin staat een link om je Cyclus Plaza account te activeren.

Klik op de link en maak een account aan met je gebruikersnaam. Dit is je Cyclus e-mailadres. Je kunt zelf een wachtwoord aanmaken.

Heb je geen link via bovenstaand e-mailadres ontvangen? Meld dit dan bij afdeling P&O via P&O@cyclusnv.nl of loop even langs op kantoor.

Desktop

Open je de link via het internet op een computer? Dan word je na het aanmaken van je account automatisch doorgestuurd naar de website cyclus.speakap.com

Mobiele telefoon

Zit je op een mobiele telefoon? Dan zie je na het aanmaken van je account een kader met 'Download onze mobiele applicatie'. Je kunt kiezen uit het downloaden van de app via de Google Play Store van Android of via de Apple Store van iOS. 

Screenshot 2023-04-18 at 13.55.05.png

Android 

Klik je op 'Download voor Android', dan wordt automatisch de Google Play Store van Android geopend en kun je Cyclus Plaza downloaden. Meld je aan met je Cyclus e-mailadres en wachtwoord. 

Of klik op onderstaande button om de Cyclus Plaza app te downloaden. 

Download voor Android

iOS 

Het downloaden van Cyclus Plaza app via iOS verloopt iets anders dan bij Android. Dit komt doordat de app van Cyclus Plaza niet openbaar in de Apple Store beschikbaar wordt gesteld. Klik je op ‘Download voor iOS’, dan opent een pop-up scherm met instructies.

Screenshot 2023-04-18 at 13.54.52.png

Je kunt kiezen uit twee opties:

  • Stuur een link naar je Cyclus e-mailadres;

Je ontvangt op je Cyclus e-mailadres een e-mail met een downloadlink om de app te downloaden. Klik op deze link en je kunt de Cyclus Plaza app downloaden. Login met je Cyclus e-mailadres en wachtwoord. 

  • Cyclus Plaza zelf downloaden met de inwisselcode;

Kopieer de inwisselcode op het scherm. Open de Apple Store, klik op ‘apps’ onderin het menu en scroll helemaal naar beneden. Kies voor ‘wissel in’.

image2 (2).png

Kies voor ‘voer code handmatig in’.