Cyclus neemt maatregelen vanwege coronavirus

Terug naar overzicht

Cyclus neemt maatregelen vanwege coronavirus

Bij Cyclus nemen we de nodige maatregelen vanwege het coronavirus. De afvalinzameling en bijbehorende overslagstations vallen onder de vitale functies. Het vuil moet van straat, ook dat is belangrijk voor de volksgezondheid. Wij doen er alles aan om deze vitale functies overeind te houden. Grote prioriteit hierbij is de gezondheid van onze medewerkers. 

Cyclus volgt de berichtgeving over het coronavirus op de voet en wij volgen de maatregelen die de regering heeft genomen op. Deze maatregelen nemen wij om de kans op besmetting op het werk zo klein mogelijk te maken. Over deze maatregelen zijn onze gemeentelijke opdrachtgevers en Cyclus-medewerkers geïnformeerd. 

Afvalbrengstation
Lees alles over de maatregelen op de afvalbrengstations hier
Op onze afvalbrengstations gelden de reguliere openingstijden. Raadpleeg voor uw bezoek de actuele openingstijden op onze website of in de afvalkalender. Op de afvalbrengstations hebben wij een aantal maatregelen getroffen. We hanteren een strenger maximaal aantal personen die tegelijkertijd toegang krijgen tot het afvalbrengstation en vragen bezoekers om 1,5 meter afstand te houden. 

Daarnaast blijft het ontzettend druk op onze afvalbrengstations. Houdt bij uw bezoek rekening met mogelijk langere wachttijden. Daarbij het verzoek het afvalbrengstation alleen te bezoeken als dit echt nodig is. 

Inzameling
Op dit moment kunnen we ons werk nog uit voeren zoals u dat van ons gewend bent. U kunt voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval de gebruikelijke dagen van de (digitale) afvalkalender aanhouden. Indien we onze normale service niet meer kunnen leveren, informeren wij u via onze website en afvalkalender app.

Ook vragen wij om uw hulp om de inzameling zo goed mogelijk te laten verlopen. Zorg dat uw huishoudelijk afval op de inzameldag op tijd aangeboden staat en zet geen afval naast de containers. Ook verzoeken wij u om 1,5 meter afstand van onze medewerkers te houden tijdens de inzameling. 

Lees meer over het gebruik van de ondergrondse containers hier

Klantenservice
Onze klantenservice is gewoon bereikbaar. U kunt onze klantenservice bereiken via het contactformulier op onze website, via mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur via 0182-547500