Cyclus neemt maatregelen vanwege coronavirus

Terug naar overzicht

Cyclus neemt maatregelen vanwege coronavirus

Bij Cyclus nemen we de nodige maatregelen vanwege het coronavirus. Cyclus beschouwt de afvalinzameling en bijbehorende overslagstations als vitale functies. Het vuil moet van straat, ook dat is belangrijk voor de volksgezondheid. Wij doen er alles aan om deze vitale functies overeind te houden. Grote prioriteit hierbij is de gezondheid van onze medewerkers. 

Cyclus volgt de berichtgeving over het coronavirus op de voet en wij volgen de maatregelen die de regering heeft genomen op. Deze maatregelen nemen wij om de kans op besmetting op het werk zo klein mogelijk te maken. Met ingang van 13 maart gelden er bij Cyclus een aantal preventieve maatregelen. Over deze maatregelen zijn onze gemeentelijke opdrachtgevers en Cyclus-medewerkers geïnformeerd. 

Inzameling
Op dit moment kunnen we ons werk nog uit voeren zoals u dat van ons gewend bent. U kunt voor het aanbieden van uw huishoudelijk afval de gebruikelijke dagen van de afvalkalender aanhouden. Indien er onverhoopt teveel medewerkers uitvallen en we onze normale service niet meer kunnen leveren, informeren wij u via onze website en afvalkalender app.

Afvalbrengstation
Op onze afvalbrengstations gelden de reguliere openingstijden. Wel hebben wij een aantal maatregelen getroffen op de afvalbrengstations. We hanteren een strenger maximaal aantal personen die tegelijkertijd toegang krijgen tot het afvalbrengstation en vragen bezoekers om 1,5 meter afstand te houden. 

Momenteel zien we een toenemende drukte op onze afvalbrengstations. Houdt bij uw bezoek rekening met mogelijk langere wachttijden. Daarbij het verzoek het afvalbrengstation alleen te bezoeken als dit echt nodig is. 

Lees meer over de maatregelen op de afvalbrengstations hier

Klantenservice
Onze klantenservice is gewoon bereikbaar. U kunt onze klantenservice bereiken via het contactformulier op onze website, via mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur via 0182-547500