Cyclus behaalt ISO 14001 certificaat voor milieumanagement

Terug naar overzicht

Cyclus behaalt ISO 14001 certificaat voor milieumanagement

Afvalspecialist Cyclus heeft in januari 2019 het certificaat ontvangen voor haar milieubeleid en de wijze waarop de uitvoering van dit beleid geborgd wordt. Zowel de manier waarop Cyclus de milieurisico’s van haar activiteiten beheerst als de wijze waarop het bedrijf de milieuprestaties continu verbetert, zijn positief beoordeeld.

Directeur Jan Krapels: “Ik ben er trots op dat KIWA bevestigt dat ons milieumanagementsysteem aan alle eisen van de internationaal erkende norm voldoet. Met ISO 14001 tonen we aan dat Cyclus bewust met het milieu omgaat en continue verbetering op het gebied van milieumanagement nastreeft.”

Geïntegreerd managementsysteem
Het certificaat is een mooie aanvulling op de reeds behaalde certificaten voor het geïntegreerde managementsysteem van Cyclus. Dit systeem is reeds gecertificeerd volgens MVO prestatieladder niveau 2 (maatschappelijk verantwoord ondernemen), VCA** (veiligheid en gezondheid), ISO 27001 (informatiebeveiliging), ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), Keurmerk Beeldschoon (reiniging, beeldkwaliteit) en Groenkeur (duurzame kwaliteit groenprojecten).