Cyclus behaalt Groenkeur certificaat

Terug naar overzicht

Cyclus behaalt Groenkeur certificaat

Begin augustus kreeg Cyclus het Groenkeur certificaat uitgereikt door Kiwa. Op 13 november 2018 werd dit bekrachtigd door overhandiging van de Oorkonde voor kwaliteit en vakmanschap in de groene buitenruimte door Stichting Groenkeur zelf. Met dit leidende en onderscheidende kwaliteitskeurmerk toont Cyclus aan dat zijn werkzaamheden in de groenvoorziening voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, kwaliteitsmanagement, vakmanschap en duurzaamheid.

Cyclus beheert sportparken, bestrijdt onkruid, verwijdert drijf- en zinkvuil en maait rondt obstakels. Deze activiteiten van de groenprofessionals van team Reiniging zijn nu bekroond met het certificaat Groenkeur BRL Groenvoorziening. Deze norm bevat alle eisen uit de ISO 9001:2015 met daarnaast vakspecifieke normen gericht op het groene domein. In Nederland beschikken 300 bedrijven over het Groenkeur certificaat.

Over Cyclus
Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en (bedrijven)terreinen. Cyclus is een overheids-NV en actief in de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas.