Coronavirus en afvalinzameling

Bij Cyclus doen we er alles aan om de inzameling van het huishoudelijk afval uit te blijven voeren. Het vuil moet van straat, ook dat is belangrijk voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Grote prioriteit hierbij is de gezondheid van onze medewerkers. 

Bij Cyclus nemen we de nodige maatregelen vanwege het coronavirus. Ook vragen wij om uw hulp om de inzameling zo goed mogelijk te laten verlopen. Zorg dat uw huishoudelijk afval op de inzameldag op tijd aangeboden staat en zet geen afval naast de containers. Ook verzoeken wij u om altijd 1,5 meter afstand van onze medewerkers te houden tijdens de inzameling en op de milieustraten. Bij uw bezoek aan de milieustraat dient u rekening te houden met langere wachtrijen en daarbij de instructies van onze medewerkers op te volgen. 

Lees de laatste update hier

Cyclus volgt de richtlijnen over het coronavirus vanuit het RIVM.

Klantenservice
Onze klantenservice is gewoon bereikbaar. U kunt onze klantenservice bereiken via het contactformulier op onze website, via mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 17:00 uur via 0182-547500