Collega’s Ivan en Albertico aan de slag in de Reiniging

Terug naar overzicht

Collega’s Ivan en Albertico aan de slag in de Reiniging

Drie jaar geleden zijn Ivan Macaya en Albertico Clemensia vlak na elkaar bij Cyclus komen werken. Ze hebben beiden hetzelfde pad bewandeld en in korte tijd zijn ze allround medewerker in de Reiniging geworden.

Ivan en Albertico

Ivan: “Ik ben begonnen als belader, maar omdat ik graag meer uren wilde werken heb ik gevraagd of ik ook de werkzaamheden bij reiniging mocht gaan doen. Al snel reed ik op de veegmachine, de onkruidmachine
en bediende ik de bosmaaier. Maar ook heb ik de afgelopen jaren op de milieustraten gewerkt, dumpingen weggehaald en ik zit in de strooiploeg.” Ivan is doorgegroeid tot een allround medewerker in de Reiniging, net als Albertico Clemensia. Albertico: “Ik ben leergierig en wil alle kansen pakken die er zijn. Dat vindt Cyclus ook fijn, want dan kunnen
we overal ingezet worden. Zo zijn er geen tekorten en kan al het werk worden gedaan. Ik vind het erg goed van het bedrijf dat ze de medewerkers veel kansen geven.”

Passie

Beiden werken met veel plezier voor Cyclus. Albertico: “Ik houd van de natuur. In de reiniging ben ik altijd buiten en er is ook altijd werk te doen. Ik ben tevreden over het werk, het past bij mij en het is nodig en nuttig. Ik heb bewust gekozen voor een baan die ik heel leuk vind. Dat vind ik belangrijker dan een baan die niet bij mij past.” Ook Ivan voelt zich thuis bij Cyclus. Ivan: “Het is leuk werk en in de Reiniging werk je in een team om Gouda zichtbaar netjes te maken. Juist door samen te werken, heb ik plezier in mijn werk.”