Beladers gezocht

Terug naar overzicht

Beladers gezocht

Cyclus streeft naar een op en top dienstverlening. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat we beschikken over een poule van gemotiveerde chauffeurs en beladers.

De belader rijdt mee met een chauffeur en draagt zorg voor het op de juiste manier ledigen van kliko’s, containers, zakken en dergelijke.

 

Wat wij vragen

Je hebt VMBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bent bereid deze te halen. Je hebt inzicht in afvaltransport en / of logistiek. Je bent minimaal 18 jaar. Een rijbewijs B of BE is een pré. Je bent gemotiveerd en komt altijd op tijd op je werk. Daarnaast ben je betrouwbaar, een echte teamplayer en je hebt inzicht in verkeersituaties. Je kan straten en wijken goed onthouden en burgers vriendelijk te woord staan. Je hebt een goede basisconditie en je houdt van lekker bezig zijn in de buitenlucht. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

De vacature is ingeschaald conform de cao GEO, functieschaal B.1 het startsalaris bedraagt €2.375 bruto per maand op basis van 40-urige werkweek of €13,73 bruto per uur.

Beladers die voor ons werken, doen dat via het uitzendbureau. Wij werken hiervoor samen met een vast uitzendbureau.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Neem contact op met het uitzendbureau Olympia

Mail naar cyclus.middennederland@olympia.nl of bel 0182-443015

"