Arjan vertelt over zijn promotie tot junior vakman

Twee jaar geleden begon Arjan van den Heuvel bij Cyclus als stagiaire op de milieustraat in Bergambacht. Arjan is bij Cyclus binnen gekomen via Promen. Inmiddels is hij vast in dienst als Junior Vakman en heeft hij zich flink ontwikkeld. Hoe Arjan dat heeft ervaren vertelt hij in dit artikel.

 

Arjan: “Ik heb hiervoor 19 jaar bij een transport bedrijf gewerkt. Hier werd ik het ‘manusje van alles’ genoemd omdat ik allerlei verschillende klusjes deed. Het bedrijf ging verhuizen waardoor ik helaas op zoek moest naar ander werk. Dat vond ik heel jammer, maar gelukkig kon ik aan de slag bij de milieustraat in Bergambacht. Daar was (en ben) ik erg blij mee want ik heb het nog steeds erg naar mijn zin.”

 

Knappe prestatie

“Ik heb moeite met lezen en schrijven, gelukkig belemmert mij dat niet in mijn werk hier. Alles wat ik zie of hoor kan ik heel goed onthouden. Daardoor heb ik mijn kraancertificaat en VCA kunnen behalen. Mijn collega's hebben mij daar bij geholpen. Samen met collega’s heb ik de theorie doorgenomen waarna ik de cursus mondeling kon doen.”

 

In contact

“Van mijn collega’s werk ik de meeste uren per week. Dus ik weet ook wel veel. Dat ik veel vaste collega’s heb, werkt voor mij ook erg fijn. In het begin had ik moeite met het contact met mensen, maar dat is de afgelopen twee jaar steeds beter gegaan. Nu vind ik het juist leuk om contact met bezoekers te hebben.”