Afvalkalender en app 2020 staan live 

Terug naar overzicht

Afvalkalender en app 2020 staan live 

De inzameldata voor 2020 staan in de digitale afvalkalender en de app van Cyclus. Neem een kijkje via www.cyclusnv.nl en log in met uw postcode en huisnummer. Check meteen even op welke dagen we langskomen rondom de feestdagen. 

Wij vinden het belangrijk om de inzameling van het huishoudelijk afval zo goed mogelijk voor u te organiseren. Hierdoor kan de afvalinzameling voor uw adres wijzigen. 

Gebruikt u de app?
Als u heeft ingesteld dat apps automatisch geactualiseerd worden, hoeft u niets te doen. Anders adviseren wij u de oude app te verwijderen en de nieuwe app te downloaden, voor Android via Google Play en voor iOS in de App Store. Maakt u gebruik van pushberichten? Dan gaan die gewoon door, zodra u de nieuwe app heeft geïnstalleerd. 

Pushberichten
Heeft u problemen met het ontvangen van pushberichten? In de afvalkalender en app leest u bij: Tips gebruik app, hoe u dit kunt oplossen. 

Deelnemende gemeenten
De digitale afvalkalender op www.cyclusnv.nl en de app zijn bedoeld voor inwoners van de volgende gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpenerwaard, Montfoort, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas. Inwoners van Krimpen aan den IJssel en Oudewater kunnen terecht op www.mijnafvalwijzer.nl.

 

Is er voor uw postcode nog geen inzameldata te zien? Probeer het dan op een later moment nog een keer.