Afvalkalender en app 2019 staan live

Terug naar overzicht

Afvalkalender en app 2019 staan live

De inzameldata voor 2019 staan in de digitale afvalkalender en de app van Cyclus. Neem een kijkje en log in met uw postcode en huisnummer. Check meteen even op welke dagen we langskomen rondom de feestdagen.

De kalender en de app zijn bovendien vernieuwd. Het ziet er moderner en overzichtelijker uit. Er kan nu ook een jaarkalender op het scherm getoond worden. En als je een keer ingelogd bent, onthoudt de kalender via een bookmark de inloggegevens.

Gebruikt u de app?

Als u heeft ingesteld dat apps automatisch geactualiseerd worden, hoeft u niets te doen. Anders adviseren wij u de oude app te verwijderen en de nieuwe app te downloaden, voor Android via Google Play en voor iOS in de App Store. Maakt u gebruik van pushberichten? Dan gaan die gewoon door, zodra u de nieuwe app heeft geïnstalleerd.

Deelnemende gemeenten

De digitale afvalkalender op https://afvalkalender.cyclusnv.nl/ en de app zijn bedoeld voor inwoners van de volgende gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpenerwaard, Montfoort, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas. Inwoners van Krimpen aan den IJssel en Oudewater kunnen terecht op www.mijnafvalwijzer.nl