Afvalkalender en afval-app 2022 staan live!

Terug naar overzicht

Afvalkalender en afval-app 2022 staan live!

De inzameldata voor 2022 staan in de digitale afvalkalender en de afval-app van Cyclus. Neem een kijkje via www.cyclusnv.nl/afvalkalender en log in met uw postcode en huisnummer of download de Cyclus afval-app. Check meteen even op welke dagen we langskomen rondom de feestdagen.

Wij vinden het belangrijk om de inzameling van het huishoudelijk afval zo goed mogelijk voor u te organiseren. Hierdoor kan de afvalinzameling voor uw adres wijzigen. In de afvalkalender kunt u zien wanneer wij uw huishoudelijk afval inzamelen in 2022. 

Cyclus afval-app
Maakt u gebruik van de Cyclus afval-app? Dan kunt via de instellingen in de app aangeven dat u een melding op uw telefoon of tablet wilt ontvangen. U krijgt dan een bericht voorafgaand aan de inzameldag. Heeft u problemen met het ontvangen van pushberichten? In de afvalkalender en app leest u bij: Tips gebruik app, hoe u dit kunt oplossen. Of klik hier voor het overzicht.

Meer informatie
In de digitale afvalkalender en afval-app kunt u ook terecht voor meer informatie over de afvalinzameling, milieustraat en het scheiden van de verschillende afvalstromen. Bijvoorbeeld een handige afvalwegwijzer waarin u kunt opzoeken welk afval waar hoort, de aanbiedregels en een locatiekaartje met de verzamelcontainers bij u in de buurt.

Deelnemende gemeenten
De digitale afvalkalender op www.cyclusnv.nl en de app zijn bedoeld voor inwoners van de volgende gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Montfoort, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas. Inwoners van Oudewater kunnen terecht op www.mijnafvalwijzer.nl.