Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Cyclus

Oostbaan 1090
2841ML Moordrecht

Vanuit Rotterdam
Op de A20 neemt u afslag 18 Gouda-West/Moordrecht. Bij de stoplichten rechtsaf slaan en voorsorteren voor links. Bij de stoplichten linksaf slaan en de N456 volgen. Bij de rotonde de tweede afslag nemen de N207 richting Waddinxveen. Bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. U rijdt nu bedrijventerrein Gouwe Park op (zie kaartje). Op de splitsing links, weg volgen en de eerste rechts. Na een bocht naar links, vindt u de bezoekersingang van Cyclus aan uw rechterhand.

Vanuit Den Haag
Neem op de A12 afslag 11 Gouda. Onderaan de afrit linksaf, volg de borden naar bedrijventerrein Gouwe Park. Op de splitsing weer linksaf, richting Waddinxveen en Bergambacht. Bij de rotonde linksaf. Bij de volgende rotonde weer links en de weg blijven volgen over de Coenecoopbrug. De weg maakt een bocht naar links, bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu bedrijventerrein Gouwe Park op (zie kaartje). Op de splitsing links, weg volgen en de eerste rechts. Na een bocht naar links, vindt u de bezoekersingang van Cyclus aan uw rechterhand.

Vanuit Utrecht
Neem op de A12 afslag 11 Gouda. Ga niet richting Gouda, maar rijd rechtdoor richting Waddinxveen en volg de borden richting bedrijventerrein Gouwe Park. Bij de rotonde linksaf. Bij de volgende rotonde weer links en de weg blijven volgen over de Coenecoopbrug. De weg maakt een bocht naar links, bij de verkeerslichten rechtsaf. U rijdt nu bedrijventerrein Gouwe Park op (zie kaartje). Op de splitsing links en dan de eerste rechts. Na een bocht naar links, vindt u de bezoekersingang van Cyclus aan uw rechterhand.