Bewoners

In diverse gemeenten in de regio Midden-Holland en Rijnstreek verzorgen wij de inzameling van huishoudelijk afval. Voor een aantal van deze gemeenten verzorgen wij de digitale afvalkalender, waar inzameldagen en informatie over afval te vinden is die alleen op uw huishouden van toepassing is. U kunt hier de digitale afvalkalender bekijken.

Daarnaast beheert Cyclus een zevental afvalbrengstations in verschillende gemeenten. Informatie over openingstijden, adressen en aanlevervoorwaarden kunt u nalezen onder het kopje Afvalbrengstations. Naast wegbrengen, kunt u uw grofvuil in sommige gemeenten ook op laten halen. Voor de voorwaarden, meer informatie of het aanmelden van grof vuil vragen wij u de Klantenservice te bellen op telefoonnummer 0182-547500.

Tegenwoordig scheiden de meeste mensen hun afval. Dat is beter voor het milieu, maar kost ook minder geld. Op de digitale afvalkalender kunt u lezen op welke manier afval gescheiden kan worden aangeleverd en wat er gebeurt met de verschillende afvalsoorten nadat u het hebt weggegooid.